onsdag 3 juli 2013

Ester Emilia Blomsterkrans

Det har blivit dags för en uppdatering! Eftersom det var länge sen så har det hänt mycket... Vi börjar med Esters första sleep over, när vännen Lucas kom och hälsade på.

Sen kommer midsommar. Vi tillbringade veckan i en husvagn, STORT äventyr för en liten dam! Nyhetens behag behagade liksom inte riktigt att ge med sig. Lägg till ljusa kvällar och dåliga rullgardiner så har ni sömnsvårigheter varenda kväll. Men Ester var ändå taggad till tusen hela veckan! Självklart glömde jag ta med kameran när vi dansade kring stången, så ni får titta på lite andra bilder istället.

Till slut bjuder vi på bilder från sommarens andra stora äventyr: GRÖNA LUND.

 Hej det är jag, vad gör du? 

 Det bjöds på konsert också! Jag ska försöka lägga upp en film nån dag... Barnen turades om att sjunga och dansa, det var helt underbart att se dem :)


 

 Kvällen avslutades med Robin Hood och kramkalas i soffan...

 ...innan vi läste saga.

 Barnen försökte sova i samma säng, men Ester hade lite svårt att låta Lucas sova, så det slutade med att han somnade på en madrass på golvet och Ester somnade i vår dubbelsäng... 


Här kommer lite glada midsommar-bilder.





 (Det är okej att skratta åt den här bilden, det gjorde jag! Högt och länge!) 


Som sagt, jag glömde kameran när vi dansade, men det gjorde vi iaf!

I måndags plockade vi jordgubbar, jag och Ester
 

Och i tisdags lämnade vi lillebror hos mojje för att gå på Gröna Lund. Ester for som en skållad råtta mellan attraktionerna! Hon tjatade och tjatade tills hon fick åka Vilda Musen (hon var precis på centimetern tillräckligt lång för att få åka den med vuxet sällskap!) men hon ångrade sig bittert redan i första nerförsbacken. Efteråt så sa hon "Det var ingen rolig åktur!" och hon ville INTE åka den igen. Flygande elefanterna, Nyckelpigan och Tuff-Tuff-Tåget åkte hon flera gånger däremot. Och Lustiga Huset också, helst hade hon velat åka den avslutande flygande mattan igen men vi hann inte gå ett tredje varv i huset...

 Premiärturen på Grönan, för både Ester och pappa! Cirkuskarusellen

 Tuff-Tuff-Tåget

  Veteranbilarna

 Nyckelpigan, round 1.

 Flygande elefanterna

 Barnradiobilarna
 Skrattkammaren


 Rock-Jet (en favorit, Ester skrattade hela vägen!)

 Mellanmål :)

Resten av attraktionerna fick vi inte med på bild, men det var en NÖJD tjej vi hade med oss därifrån!

Inga kommentarer: